Jogi nyilatkozat


A www.akacfa60.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.akacfa60.hu oldal és annak tartalma az üzemeltető (Akácfa 60 Parkolóház Üzemeltető Kft.) szellemi tulajdona.

Az oldal teljes képi és szöveges megjelenése szerzői jogi és védjegytilalom alatt állnak.

Ezek bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladóan kizárólag az Üzemeltető cég kifejezetten erre vonatkozó írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Társaság fenntart minden jogot, mely a tartalom, vagy a webhely bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos. Az Akácfa 60 Parkolóház Üzemeltető Kft. bármely, a portál használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

A weboldalon keresztül eljuttatott adatokat az Akácfa 60 Parkolóház Üzemeltető Kft.  - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartja és kezeli. Ezeket az adatokat ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.
A Társaság pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A felhasználók által feltöltött tartalmak mindig a beküldő saját véleményét tükrözik, azokért a Parkolás Kft. nem vállal felelősséget.

 

Adatkezelési tájékoztató
Szolgáltatások I Árak I A rendszer bemutatása I Fotógaléria I Rólunk írták I Parkolóhely online foglalás
Kapcsolat I Kérdőírv I Jogi nyilatkozat I Impresszum I Partnereink